OhDeer HOME

Der er ingen tvivl om at jeg elsker lopper og genbrugsguld. Sommetider bliver jeg desværre nødt til at rydde op og ud i fundende.
Der vil på denne side derfor løbende opdateres med lækre sager som jeg skiller mig af med - og som vil ryge med på loppemarked.

Sig til hvis du forelsker dig i noget - alt kan som udgangspunkt afhentes på Frederiksberg i København :) (Skriv mig en mail på tina@ohdeer.dk)

Hilsen Tina

HAVESTOL - 250 kr. - SOLGT
Fed havestol - "flyder" der kan indstilles i flere positioner. Utrolig velholdt. Hynde i det fedeste retro blomsterprint er nærmest som ny.

VATTÆPPE - 150 kr. SOLGTLækkert vattæppe i flot stand. Vattet har "forskubbet" sig en smule i hjørnerne.
Nærmest koralfarvet bundfarve med hvide/pink/blå/grønne blomster og blade.


SENGEBORD - 175 kr. - SOLGTJeg fik desværre ikke solgt dette lille fine sengebord på weekendens loppemarked. Det er i finer - og toppladen var noget slidt. Nu har jeg givet det 2 x sort blank oliemaling - og syntes selv det er blevet ret så fint :)
Lågen kan på et tidspunkt trænge til en omgang lak.
Sengebordet måler B: 43,5 cm. D: 34 cm. og H: 55 cm.

5 kommentarer:

 1. Haps! Sengetæppet vil gerne bo hos mig!!!

  Er det muligt at i måske bare kan tage det med når vi ses næste gang til Butiks-møde?

  Kh. Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja,

   Hvor dejligt - det er et virkeligt lækkert vattæppe :) Jeg kommer desværre ikke til mødet på tirsdag. Men jeg er netop på vej til Jylland og giver det til Heidi som tager det med til dig. Kan du ikke bare afregne med hende tirsdag?

   Slet
 2. Fantastisk blog rigtig spændende at læse og ikke mindst kigge på :)
  Ville hører om du/i evt har flere vattæpper til salg ?
  Mvh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :) Jeg har stadig et enkelt vattæppe liggende. Det er det nederste i grønne og lyserøde farver i dette indlæg - http://ohdeersister.blogspot.dk/2012/07/vattppestakken-formerer-sig.html . Det koster 150 kr. og skal afhentes på Frederiksberg i København :)

   Slet