onsdag den 2. november 2011

Markedsforberedelser...

Vores mor har altid været kreativ og har altid lavet hjemmegjorte ting til det årlige julemarked "Ind under jul". Det er hun også i år, hvor hun har lavet de fine bordskånere af Søstrenes filtkugler.
Og vi er så heldige at hun har lavet ekstra :) Og dem må vi tage med på markederne i Horsens og i Roskilde. Så der kommer lidt hjemmegjorte ting udover de selvfølgelig farvestrålende smykker fra OhDeer.

Hilsen Tina

6 kommentarer:

 1. Sikke en skov ide... De skal nok komme til at sælge rigtig godt

  SvarSlet
 2. Må hellere sige at ideen ikke er vores :) Allerede sidste år købte jeg et lignede sæt af en sød kreativ kollega. Og Søstrene har også ideen på deres hjemmeside - se evt. http://www.grenes.dk/index.php?page=79&show_blog_id=113&lang=da Men super fine - DET er de :)

  SvarSlet
 3. De er bare super fine. Kunne være man skulle prøve det en gang, tak fordi i deler en super ide :)

  SvarSlet
 4. Hvor meget har i tænkt jer at sælge dem for? Hvis man kan tillade sig at spørge om det :) Synes nemlig der er ret svært at prissætte, specielt når det ikke er ens egen idé, men noget der er opstået flere steder samtidig (jeg laver dem også ;) )
  Kan man skille de to rækker af eller sidder de sammen?

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Pernille - det kan man godt tillade sig at spørge om :) Man kan skille dem ad og bruge dem hver for sig. Vi regner med at tage 70 kr. for et sæt. Men vi syntes også det der med priser er svært...

  SvarSlet
 6. Synes det er ret fint, det med at de ligger indeni hinanden :)
  Synes 70 kr. lyder helt fair, det er også i det prisleje jeg er.

  SvarSlet