torsdag den 26. juli 2012

Et lille "Druckerei"

Jeg sukker altid lidt misundeligt når jeg ser andre der falder over fine gamle trykkeri-bogstaver i genbrugsbutikker. I denne uge blev det endeligt min tur - og jeg faldt endda over et helt trykkeri!


Alle dele er i det lille sæt! Det er intet mindre end fantastisk :)
Bordet er også et genbrugskup. Jeg tænker arbejdsbord i butikken
når drømmen går i opfyldelse - hvad tænker i?

Damen i genbrugsbutikken trak på smilebåndet og svarede "naaa... det tror jeg ikke det kan bruges til" da jeg begejstret fortalte at jeg jo kunne bruge det til at trykke indbydelser og fødselsdags hilsner :) De genbrugsdamer ved simpelthen ikke at det sommetider er guld de næsten forærer væk :)

Hilsen Tina

4 kommentarer:

 1. Jeg tænker et bordet er helt perfekt til butikken.....og at du hellere må give de der trykke-bogstaver til mig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - skiller mig aldrig af med dem nu de endeligt er fundet :)

   Slet
 2. De damer i de genbrugsbutikker aner simpelthen ingenting om hvad der har værdi i disse dage! Jeg så forleden en møggammel og rigtig ulækker dukke (ikke af den fine slags) til 10 kr. Manden der ville købe den, blev dog noget lang i hovedet, da ekspedienten insisterede på, at hun ikke ville sælge den for 10 kr - næh, den var da mindst 100 kr værd!!! Og jeg selv stod med et Alumnia Corinna fad i hånden til - hold nu fast! - 5 kr!!!! Vorherrebevares. De skulle ansætte nogen af os bloggere - de kunne spinde guld! ;-) Men godt at de ikke ved hvad tingene er værd, så kan vi nemlig stadig være heldige at gøre gode kup! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er da heldigvis til vores fordel at de ikke er klar over at vi faktisk ofte ville have givet mere end hvad de forlanger :)

   Slet