tirsdag den 19. november 2013

EDITION #2


Vi er så glade for at have fået en stand på EDITION i Aarhus næste fredag/lørdag.
Det er 2. gang at Anja fra White Wall Gallery stabler et lækkert kunst og designmarked på benene. Sidste år var det en kæmpe succes og det bliver det helt sikkert også i år.
Vi er kommet i rigtig fint selskab og glæder os blandt andet til at møde:


"a mile in the wood"
(Billedet lånt her)
Louise fra "a mile in the woods" som laver nogle helt fantastiske tegninger og collager. Louise har vi haft fornøjelsen af at møde før. Hendes ting er så skønne så vi glæder os rigtig meget.


Kasia Lilja
(Billedet lånt her)
Kasia Lilja har vi også været heldige at møde før. Hun laver de skønneste print og illustrationer. Se bare JA hatten her... Kan man blive andet end glad?


Feed my print
(Billedet låne her)
Bag Feed my print står Nina Wasland. Vi så hendes fede og meget anderledes tryk på UP/Formland i august. Og helt ærligt: "What´s not to like" ? Hexagoner og det periodiske system trykt i farve fra forskellige frugter og grøntsager. Det er da cool.


Aamosen 
(Billedet lånt her)

Den skønne Stine Aamosen som vi efterhånden kender særdeles godt kommer heldigvis også til EDITION. Hun laver de fedeste serigrafi tryk med motiver fra Aarhus og København. Vi elsker alt hvad der kommer fra hendes hånd og har hendes lækre sager både i markant og Smuksak


Pescno
(Billedet lånt her)

Vores über skønne PESCNO kommer også til EDITION. Pernille er super dygtig til nærmest alt! Hun laver de skønneste serigrafitryk på papir og tekstiler hvorefter hun tryller med symaskinene. Hun er tunesisk hækle guru. Vi glæder os helt vildt til at se hendes helt nye muleposer i lækre farver.

EDITION´s stande er fyldt op med lækkert design og vi glæder os selvfølgelig også til at se de 25 andre kunstnere og designere. Det bliver sikkert en dyr fornøjelse at gå rundt bland så dygtige folk, men når man får lækre produkter med hjem, er det ok at bruge penge.

Ses vi på fredag?
HilsenTtina og Heidi


Ingen kommentarer:

Send en kommentar