lørdag den 21. januar 2012

Arkivskab

Vores mor har et lige så stort krejler- og genbrugshjerte som mig. Og det hænder af og til at hun ringer fra et loppemarked eller en genbrugsbutik fordi hun har fundet noget "genbrugs-guld" som hun tror vil være noget for mig.
Det skete i efteråret, hvor hun havde fundet et arkivskab på et loppemarked til en rigtig god pris. Hun ved at der roder rigtigt meget hos mig når der produceres smykker. Og jeg var helt enig i at jeg da måtte eje dette arkivskab.

I weekenden kom det endelig til København - og se hvor skønt det er!

Det har skuffer i den ene side og hylder i den anden

Masser af skuffer til masser af rod

Er gået dymo-amok :)

Flere fine genbrugsfund fandt vej til København i weekenden. Så fortsættelse følger :)

Hilsen Tina

3 kommentarer:

 1. Nøj hvor ville jeg gerne have et magen til. Har også længe lendt efter noget lignede. Sig lige til når du bliver træt af det ikke hehhe. Total fedt er det. Tillykke med det :-)

  SvarSlet
 2. Ej..det er vel ikke købt i Århus? Der så jeg nemlig et magen til til en rigtig god pris og har sådan ønsket mig det (men vi har ikke plads).

  SvarSlet
 3. Min søde mor fandt den på et loppemarked i Herning i efteråret. Hun har bare et fantastisk øje for gode fund :) Jeg er SÅ glad for det!
  Sara Marie - kender godt det med ikke at have pladsen - det er så ærgeligt når man finder noget rigtigt fedt til en god pris.

  SvarSlet