lørdag den 14. april 2012

Forvandling

Selvom jeg har et ømt punkt for gammelt broderi (se blot HER, HER  og HER) har en skammel med dette fine broderi måtte lade livet.Den er nu forvandlet til en ny fantastisk skammel med fint mælkestribet betrækDet værste ved at bruge energi på et fund som dette er min kæmpe lyst til selv at beholde den! Men jeg har simpelthen ikke plads. Så den ryger med på vores stand på Valby Tingsted i morgen - hvor vi jo står mellem 10 og 16 ;)

Nu skal den lige have en gang olie på træet - og bagefter vil jeg smide mig i sofaen og slappe af efter at have brugt en del energi på at slæbe første læs lopper op ad kælderen og pakket bilen.

Hilsen Tina

5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet fin - Pøj pøj med salget i morgen ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Vi krydser fingre for solskin (eller - bare ikke regnvejr!) og godt salg :)

   Slet
 2. Nænner du at sælge den. Den er da fiiin. Pøj pøj med imorgen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nænner det næsten ikke - men har simpelthen ikke plads til (endnu) en skammel... Har dog købt rigeligt af stoffet så den skammel jeg har kan få en makeover også :)

   Slet
 3. Jeg har også en gammel skammel på loftet jeg fandt sidste år på et loppemarked med korsstingsbroderi. Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle lave om på den eller ej. Men nu har jeg fået en ide til hvordan den skal se ud. Så når min lillebrors bryllup er overstået næste weekend og jeg igen får tid til andet end bryllupsplanlægning, så tror jeg, at jeg giver mig i kast med den:-)

  SvarSlet