mandag den 10. september 2012

Endnu mere Smuksak

Vi har travlt - med vores store drøm :) Tankerne sværmer om OhDeer - der produceres smykker i stor stil - og det er SÅ fedt!
Men i disse dage sværmer tankerne mest om Smuksak. Lokalet er næsten på plads. Hvis alt går efter planen åbner vi Smuksak i hjertet af Århus i midten af november. Det er næsten helt uvirkeligt at tænke på at den store drøm om at være selvstændig - og endda butiksejer - er så tæt på at gå i opfyldelse! Det er ret fedt - og vi taler om det hele tiden :)


Vores hjemmeside er ved at tage form. Og har du lyst til at følge med i hvad der sker skulle du smutte forbi www.butik-smuksak.dk  - der opdateres løbende med alle de detaljer der falder på plads.

Og der er plads til endnu et par Smuksakker - derfor kan du også på hjemmesiden læse om hvordan du bliver en del af det fantastiske butiksfællesskab :)
Og fantastisk er det - vi føler begge at det er et fantastisk fællesskab vi er blevet en del af. Seje kvinder der alle følger deres drøm!

Vi glæder os til at byde flere Smuksakker velkomne :) Og så glæder vi os helt vildt meget til om 2 måneder!

Hilsen Heidi og Tina

7 kommentarer:

 1. Uha, -jeg glæder mig også:-) Vil Jeres priser på smykkerne i butikken matche dem I har på Jeres egen hjemmeside?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Fie - det er et meget diskuteret emne det med priserne :) Indtil videre er planen at priserne skal være ens i butik og netshop. Men det er ikke sikkert at sortimentet bliver helt det samme.

   Slet
  2. Jeg tænkte / frygtede det nok ;-)

   Slet
 2. Hvor er I seje alle sammen! Stort tillykke med butikken :-)

  SvarSlet
 3. Spændende med jeres butik - tillykke med at gøre drømmen til virkelighed!
  Af en eller anden grund har jeg først fået tilmeldt mig som fast læser af OhDeerSister nu, selv om jeg jævnligt kigger forbi (jeres blog har en fin plads i min bogmærkeliste over krea-websites). Jeg ser frem til at følge med i udviklingen af Smuksak og håber, at I også har lyst til at melde jer som faste læsere på min blog :)

  SvarSlet
 4. Superspændende!
  Jeg kan godt forstå at I er oppe at køre over det :).

  Kh maj

  SvarSlet
 5. Tak for positiv respons på vores butiksprojekt :) Vi glæder os til at dele meget mere med jer!

  SvarSlet