tirsdag den 4. september 2012

Jeg kiggede blot væk et øjeblik....

... og da jeg kiggede igen var squashplanterne eksploderet med en ny KÆMPE høst.


Den sidste måned har jeg forsynet ikke bare os selv, men også famile, venner og naboer med squash! Vi putter squash i alt - og er heldigvis ikke trætte af det - endnu :)

Jeg elsker tanken om at være delvist selvforsynende - og elsker derfor min nyttehave. Denne sommer har den haft en ekstra afstressende effekt - og jeg håber på mange solskinstimer her i efteråret så den kan blive i tiptop stand inden vinteren sætter ind :)

Giv mig endeligt et tip hvis du har en lækker opskrift hvor squash indgår - dog ikke bagværk, det gør jeg mig ikke så meget i :)

Hilsen Tina

5 kommentarer:

 1. Du har sikkert prøvet det - men jeg kan nu bedst lide dem med fars i, drysset med rasp og så i ovnen. Ikke særlig originalt. Men squashkage med nødder må man da heller ikke snyde sig selv for. Den kan ikke mislykkes.:)

  SvarSlet
 2. Squashetti er altså også ret godt! Jeg plejer bare at skrælle den med en god kartoffelskræller, til lange strimler. Steg dem på panden i lidt olie, evt. med lidt hvidløg. Jeg synes det er mums...
  Kh Stine

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig. Jeg bruger ofte squash i maden, bla en ret med kartofler, squash og løg i skiver, som lægges lagvis i fad, lidt grønsags boullion over, salt/peber evt lidt chilipulver og så ind i ovnen. Inden servering kommer jeg lidt citronsaft over. Og så bruger jeg den i tern i lasagne og kødsovs. Knus Heidi

  SvarSlet
 4. Min kæreste laver frikadeller med squash i. DE smager bare lækkert!

  SvarSlet
 5. Uh - tusind tak for god squash inspiration :) Det hele skal afprøves!

  SvarSlet