tirsdag den 13. august 2013

Begivenhedsrige dage

I sidste uge fik Heidi et opkald med stor betydning for OhDeer. Vi blev kontaktet af Notre Dame - som var meget interesserede i at blive forhandler af vores smykker. Vi var beærede og glade - men samtidigt lidt rundt på gulvet.

Vores koncept går først og fremmest ud på at vise, at man kan sælge fede håndlavede smykker til en fornuftig pris. Og der er slet ikke tænkt et forhandler-led ind i hverken vores koncept eller vores priser. Det der giver os meget af det drive vi har er, at vi er i direkte kontakt med slutbrugeren af vores produkter!
Så vi gik kortvarigt i tænkeboks..... der blev talt om koncept og markedsføring og der blev beregnet på omkostninger og priser.

I dag var så den store dag - jeg var til "salgsmøde" hos Notre Dame. Og de var bare så søde og begejstrede... Og alt hvad vi havde frygtet ville blive et problem ved at have dem som forhandler, var bare overhovedet ikke et problem. Så vi slog til! Og om en måned skal vi levere første parti smykker til dem. DET ER SÅ VILDT! Og noget helt andet end vi troede vi skulle. Men sommetider er der muligheder og chancer, som man er nødt til at byde velkomne. Vi glæder os selvfølgelig til at se vores smykker i deres fine butik. Og det vil være med sommerfugle i maven at første ordre bliver leveret - for det er fint smykkeselskab vi kommer i dernede i Notre Dame :)


 
Udover det, har vi gang i en masse med vores skønne ...in a box kollegaer - og der er pludseligt kommet nye muligheder med vores markant-projekt. Så vi holder tungen lige i munden - og håber at de fleste af vores mange projekter munder ud i noget fantastisk :)
 
Hilsen Tina

13 kommentarer:

 1. OMG OMG OMG JUHUUUUUUUU hvor er det dog fantastisk! Jeg er så stolt af at være jeres box kollega <3 Jeg sidder med kuldegys og krille ri maven på jeres vejne!

  SvarSlet
 2. Wauw piger, I er så fantastiske. tillykke. Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Wow! Hvor sejt.
  Tillykke :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj :) Vi er lige en smule oppe at køre over det :)

   Slet
 4. FEDT, stort tillykke :) Har netop kvitteret med et køb i jeres webshop, og har et ønske mere, men sender jer lige en mail...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita - både for lykønskning og ordre :)

   Slet
 5. Stort tillykke! Det er bare om at gribe mulighederne, når de dukker op. Hvis man altså tør;-) Og det tør I vist!
  Godt gået, Pernille

  SvarSlet
 6. Ih, hvor fedt! Tillykke med det!

  SvarSlet
 7. Det er så godt gået!!! Hjertelig tillykke :-) Det er fuldt fortjent!
  Nogengange får man ligefrem serveret chancer og muligheder - skønt at I tager dem! :-)

  SvarSlet