søndag den 9. oktober 2011

Lidt kongeligt....

Vi har luret misundeligt på bl.a. Mejse og Risse - for hold nu op! hvor syntes vi bare jeres smykker med kongeligt porcelæn er fint!

Men da vi ikke lige har haft tid til at lede efter fine skår - og ej heller har en smykkedesigner i baghaven :) - blev vi vildt glade da vi mødte ham her på det netop overståede loppemarked på Østerbro.

For nu ser vores fingre sådan her ud :


Og se hvilke andre finurligheder han sælger:
Det har været en lang weekend på markedet - 7 timer hver dag. I går var salget sløvt, men i dag var det fint. Så der har været tid til at være kreative i mellem kunderne :) Så alt i alt en dejlig weekend.

Ha en dejlig søndag aften.

Hilsen Tina

5 kommentarer:

 1. Det var nogle fine ringe I har fået!

  SvarSlet
 2. Hej! Jeg har opdaget jeres ting via lieblings blog på trendsales og hun har billeder af nogle fine små skrin I sælger, men jeg kan ikke finde dem på siden?:)

  SvarSlet
 3. Mette - vi er simpelthen også helt vilde med dem :)

  Rebekka - vi sælger desværre ikke smykkeskrinene på shoppen da det er for besværligt og skrøbeligt for os at sende med posten - de er i porcelæn. Så de er kun med når vi er på marked :)

  SvarSlet
 4. øøv, de er ellers så fine :)

  SvarSlet
 5. Vi er på julemarked den sidste weekend i november - der har vi dem højst sandsynligt med :) Du kan evt. følge med på vores FB side - der skriver vi når vi er på marked.

  SvarSlet