tirsdag den 25. oktober 2011

Roadtrip!!!

Det er vist ingen hemmelighed at jeg ELSKER alt hvad der lugter lidt af genbrug, loppemarked og marskandiser.... Så jeg har i dag og de næste 2 dage lokket kæresten med på "Genbrugs-roadtrip".

Turens første dag er tilbragt i det fynske og har bragt massevis af skønne genbrugsfund til den lille Polos bagagerum.


Vi er hovedsageligt gået efter de små byer - og har været i nogle fede genbrugsbutikker. Vi har været i byer som Ullerslev, Aunslev, Ejby og Nørre Aaby....


....og vi var også et smut i Svendborg hvor jeg var i den fine butik Mosaik - og købte fine knapper.Hvis vi havde haft en større bil kan jeg ikke udelukke at dette bord med det skønneste "OhDeer" tema var røget med hjem ;)


Da kl. blev 17 - og alle genbrugsbutikker var lukket - krydsede vi den gamle lillebæltsbro for at ende lidt uden for Fredericia på "Kryb-i-ly" Kro.
Vi har nydt en lækker middag i krostuen - og ligger nu i sengen med tv og computer og planlægger morgendagens genbrugs-rute. Den går bl.a. over Egtved, Lunderskov, Bredsten og Give. Jeg glæder mig allerede :)Jeg viser mine fede fund frem når jeg igen er hjemme i København.

Hilsen Tina


2 kommentarer:

  1. Årh mand, you're living the dream, ha ha :o)) Sådan en tur gad jeg godt på..

    SvarSlet
  2. Heidi - vi har haft de 2 FEDESTE dage.... og vi har endnu en hel dag i morgen inden snuden vendes mod Kbh. Viser genbrugsguldet frem senere på ugen - der er meget af det :)

    SvarSlet