søndag den 18. december 2011

Store konfektdag

Vi har tradition for at storproducere konfekt hos vores forældre hvert år i starten af december. I år troede jeg ikke vi ville nå det - bl.a. pga. storproduktion af smykker til julemarkederne som har taget mneget af vores tid.
Men da jeg var i Jylland torsdag til lørdag fik vi alligevel tryllet lidt konfekt-tid frem - og det er blevet lige så lækkert som det plejer :)

Mine smagsprøver

Marcipan blandet med rå lakridspulver fra Johan Bülow.
Er du lakridselsker kan det helt klart anbefales - de smager SÅ GODT!


Lakrids-marcipanen overtrukket med mørk og hvid chokolade

Helt almindelige marcipanbrød


Marcipankugler med nougat i midten - overtrukket med mørk chokolade

Hjerter af jordbær-marcipan til niecerne der ikke bryder sig om almindelig marcipan

Mit eget lille lager af min mors brunkager

Mit lille konfekt lager skal heldigvis kun holde til torsdag hvor jeg drager mod Jylland på juleferie.

Hilsen Tina

5 kommentarer:

  1. Det konfekt ser godt nok lækkert ud. Mums!

    SvarSlet
  2. Årh, hvor ser det lækkert ud! Vi skal først ha' det lavet her i den uge vi går ind i. Det er nok også det sikreste :)

    SvarSlet
  3. Der er også allerede forsvundet en del fra æsken :) MEN - skal jo også nå at spise det inden juleferien starter ;)

    SvarSlet
  4. Wau... det ser lækkert ud. I år fik jeg ikke lavet konfekt - den plejer nu heller ikke at se så mums ud som din.

    SvarSlet