fredag den 29. juni 2012

Når planer ændrer sig...

...må man improvisere!

Det har jeg gjort på søndag. Jeg skulle på søndag afsted med smykkerne på loppemarked på Onkel Dannys Plads på Vesterbro. Jeg glæder mig altid til at komme afsted på marked - det er noget så hyggelig en måde at have kontakt med kunder på.
Desværre har arrangørerne af markedet valgt at aflyse pga. en noget ustadig vejrudsigt :(

Derfor er der taget en hurtig beslutning! Vi afholder OhDeer Home-Party privat hjemme hos mig på søndag fra 14-16. Vi ved ikke om det overhovedet er noget man gider bruge en regnfuld søndag på. Men der er oprettet en begivenhed på facebook, smykkerne bliver lagt frem - og så krydser vi fingre og håber på det bedste :)


Har vi fanget din interesse? Så kig forbi facebook hvor der står mere info - eller send mig en mail på tina@ohdeer.dk og få flere oplysninger. Tag gerne en veninde under armen - og fortæl endeligt ALLE du kender i København om vores lille event :)

Hilsen Tina

2 kommentarer:

  1. Det lyder fristende, hvis ikke lige det var fordi jeg har fødselsdag og får gæster til eftermiddagskaffe:-) Håber I får en hyggelig dag. Kram Anne-Mette

    SvarSlet
    Svar
    1. Anne-Mette - lad det da ikke være en hindring ;) Håber du får en dejlig fødselsdag - og bliver fejret med manner. Knus herfra.

      Slet