fredag den 18. januar 2013

Verdens bedste job!

Jeg har fået nyt job. Faktisk hele to af slagsen. Og helt ærligt - så er det nok verdens bedste jobs :)

I sommers gik jeg ned med arbejdsrelateret stress. Det var et kæmpe nederlag for mig da jeg stod i det - og det resulterede desværre i en fyring. Men nu er jeg - endeligt - ude på den anden side. Og jeg kan se at fyringen er det bedste der er sket mig i lang tid! Fyringen betød også et par måneder i a-kasse systemet - og det må siges bare overhovedet ikke at være mig det system! Jeg har aldrig været arbejdsløs før. Og jeg var en smule chokeret over hvor ufleksibelt systemet er.
Så da et job som juleassistance hos Søstrene Grene resulterede i en fast deltidsstilling, tog Heidi og jeg en vild beslutning!

Vi har de sidste 1½ år haft vores lille firma OhDeer ved siden af vores fuldtidsjobs. Vi har villet vores lille firma helt vildt meget - og haft store drømme for det. Pludselig var muligheden der - muligheden som vi har knoklet for, men måske ikke helt turde håbe på. Med Heidis accept sagde jeg ja til deltidsstillingen, og meldte mig ud af a-kasse systemet for lønmodtagere - vel vidende at resten af min løn skulle komme fra OhDeer. (TAK fordi du turde tage springet med mig søs!!)

Så nu er jeg butiksassistent på deltid, hos fleksible og forstående chefer, og selvstændig på deltid med verdens bedste chefer ;) Hvor er det fantastisk når det hele går op i en højere enhed - og når man tør tage springet!

I denne uge har jeg spraymalet videre. Resultatet er maling overalt - også på mine hænder og på altanen :) - men samtidigt også vores fedeste kæde hidtil. Jeg har næsten ikke kunne sove i nat, af ren og skær begejstring over, at kæden skulle samles i dag :)

Den kommer med i butikken i morgen - hvor OhDeer har vagten. Der tager vi billeder, så den også snarest er at finde i shoppen - i hele 3 farvevarianter.

Nu vil jeg fortsætte verdens fedeste arbejdsdag!

Hilsen Tina

14 kommentarer:

 1. Smil lyder også til du har nogle dejlige jobs, tænk nogle gange lukker nogle døre for en men nogle andre åbnes så bagefter. håber det bedste for jeres firma. klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise. Det gælder om at holde øje med de åbne døre :)

   Slet
 2. Kære Tina.
  Tak for din solstrålehistorie som andre tryghedsnarkomaner (altså mig) måske kunne tage som et kærligt spark bagi :)...
  SÅ fedt, at du har fundet en måde at få arbejdsliv, økonomi og drømme til at gå op i en højere enhed!
  Perlekæderne ser helt vildt fine ud :).
  Og så går jeg og krydser fingre for, at der er en enkelt Bambikæde tilbage i butikken når jeg kommer forbi i næste uge :D - de er SÅ seje!
  God weekend
  Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Maj - håber du tør tage springet på et tidspunkt - du laver fantastiske produkter :)

   Tror bestemt der er en Bambi i butikken hvis du kigger forbi i den kommende uge. Der var stadig 2 i lørdags.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kork perlerne er fundet på nettet :)

   Slet
 4. Tillykke med dine nye jobs og tillykke med at du er kommet ud på den anden side, og med at du turde tage springet og lave det du brænder for :) Glæder mig til at se mere - ha en fantastisk arbejdsdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er en spændende tid lige nu :)

   Slet
 5. Stort tillykke, hvor er det dejligt for dig. Det kan være, at jeg lige når et smut ned i butikken og siger "Hej", bor nemlig ikke så langt derfra.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena. Mon du var forbi butikken i går?

   Slet
 6. Åh altså synes det er fantastisk når tingene løser sig på den gode måde ;O)
  Held og lykke med begge dele og den halskæde er altså skøn ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det føles som om en masse pludseligt er gået op i en højere enhed - og det er bare så skønt :)

   Slet
 7. SKØØØØØØNT....
  Pøj pøj til dig.

  Knus Martine

  SvarSlet