fredag den 26. april 2013

Genbrugsshopping

De sidste par uger er der - endnu engang - kommet lækre sager hjem fra mine jævnlige genbrugsture. Det lille toiletskab tror jeg må betegnes, som årets hidtil bedste fund. Sådan et fund hvor jeg mærker, at alle de "forgæves" genbrugsture er det værd - for pludseligt er det gode fund der :)Tallerkenerne er selvfølgelig slet ikke dem jeg "samler" på. men de var for fine til at lade stå - og de supplerer den eksisterende samling godt. De store skal Pernille have - min søde Smuksak kollega som jeg deler genbrugs-passionen med :)
Glassene nedenfor er rigtige "sømands-glas" - og da jeg har en veninde med skumsprøjt i blodet, bliver de nok til en lille gave til hende. 


Bruger slet ikke coasters - men det er jo kobber-look-alike!!! Og små saltkar i marmor!! Dem tror jeg nu jeg beholder :)Derudover er der også shoppet papir - er faldet over det lækreste papir, i dejligt store ruller, med et fedt pixeleret mønster. Igen er Pernille aftager af noget af det - vi deler nemlig ikke blot passionen for genbrug, men også for lækkert papir :)En del af papiret er brugt til låg til smykkeskrin - der skal med på forårets og sommerens mange markeder.


Jeg tror ikke jeg er den eneste der bliver høj af fede genbrugsfund :) Glæder mig allerede til næste tur.

Hilsen Tina

9 kommentarer:

 1. Super lækre fund.. Er selv også ret tosset med papir:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan aldrig få for meget papir ;)

   Slet
 2. Årh du er så skide god Tina! Du er klart det bedste fund jeg hat gjort i laaaang tid :) glæder mig til at se dig lørdag.

  Klem P

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - du er nu også et ret godt fund :) SÅ cool at du både gider høre på (og begejstres af!) mine genbrugs- og papirfund :)

   Slet
 3. Åh altså alt det guld du finder ;) Må indrømme jeg tænker bare det var mig der havde fundet " blå melodi " tallerknerne ;) god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil have dig i tankerne, hvis jeg igen falder over en stak af de tallerkener Gry :)

   Slet
 4. Sikke fine fund. Især skabet - det ville jeg gerne selv havde fundet :-)

  Men du har helt ret. En gang imellem betaler alle de ture til genbrug, hvor man har gået tomhændet hjem.

  SvarSlet
 5. MmmmmMmmmm.....det der skab er da bare for lækkert....for ikke tale om tallerknerne!

  SvarSlet
 6. skønne ting - især skabet, jeg kan tydeligt huske at mine bedsteforældre havde nøjagtig sådan en :-)
  Jeg var også selv hurtigt på loppemarked idag, og syntes at der var en del ting (marmor lysestager, marmor salt og peber, kobber krus osv. ) Men endte med ikke at købe noget...hmmm

  God weekend

  SvarSlet