torsdag den 25. april 2013

We Loooove Dachshund

Tina og jeg er nærmest opflasket med gravhunde.

Mitte var vores elskede barndomshund. En langhåret gravhund der elskede at blive kørt rundt i dukkevognen, bare den fik lov at ligge puttet under dynen. Derimod hadede den både vores drengevenner og kærester....

Kenzo den I, II, III og IV vores morbror og tantes gravhunde hvor den sidste i rækken, en 1 årig hvalp, styrer huset med hård pote ;)

Nu tegner Dachshund tendensen sig også i vores OhDeer kollektion:

De skønneste gravhunde i kobber. De skal blive til fine halskæder


Jadegrøn gravhund på t-shirt (fra Novak workshoppen)


Den bistre Dachshund i neonkoral på muleposer. Se ham pimpet her

Jeg tror aldrig vi bliver trætte af den dejlige gravhund.
God dag.
Hilsen Heidi

2 kommentarer:

 1. Hejsa!

  Er det muligt at købe nogle af jeres gravhunde-ting uden at troppe op i Smuksak butikken? Ku nemlig muligvis godt bruge noget af det til en gave her i næste uge, men kan ik nå omkring Århus inden nemlig...
  I må evt. meget gerne sende mig billeder af det, I har på: ingefaervej@gmail.com

  Tak :)

  /Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi,

   Indtil videre er det kun vores muleposer med gravhunde der er klar til salg. De befinder sig alle i Smuksak i Århus - hvor vi først har vagt igen mandag i næste uge. Så vi har desværre hverken mulighed for at tage billeder af dem eller sende et afsetd til dig før. (Vi bor i henholdsvis Herning og København, så kommer ikke forbi inden :( )

   Gravhundende i kobber bliver snarest lavet til halskæder - men vi når det desværre ikke så de allerede kan sælges i denne uge.

   Slet