onsdag den 4. september 2013

Endnu en weekend i Boxland

Tre dage senere er jeg næsten udhvilet, efter endnu en dejlig weekend i ...in a box/Boxland. Dette var weekenden for vores store kreative marked "Blogland i Boxland".
Vi havde heldigvis vejret med os det meste af weekenden - men undgik desværre ikke et par byger og end del blæst. Du kan se stemningsbilleder fra markedet hos Kirkesjov, Frk. Smed og Christel.

Lørdag aften var der dømt "...in a box-tapas" - og vi hyggede med Christina, Camilla (og Erik!) og Pernille. En skøn aften - hvor vi for første gang mødtes "udenfor boxen" ;)

Jeg fik det smukkeste tryk fra Camillas hånd. Hendes smukke påfugl i koral på gråt papir!

 
Så nu har den fine guldsmed (i mint og kobber - kan det blive mere lækkert? :) ) jeg fik i fødselsdagsgave af min kæreste, fået selskab af endnu et MyminMy tryk.

 
Både lørdag og søndag var vi "naboer" til Cæcilie og Anne. Det var hyggeligt - og jeg shoppede den fineste pung til mit kamera.

 
Jeg glæder mig allerede til næste weekend ;)
 
Hilsen Tina

6 kommentarer:

 1. Tak for et rigtig hyggeligt marked :-) Det var så herligt at møde jer på den anden side af skærmen. Der kommer også billeder hos mig en af de nærmeste dage. Har været travlt optaget med mødregruppe, babytummel og babysalmesang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtigt hyggeligt at møde dig live :) Vi vil glæde os til billeder fra Boxland hos dig.

   Slet
 2. Det var dejligt at møde jer. Tak for en hyggelig weekend.Det har helt sikkert givet mig blod på tanden efter at prøve sådan et arrangement igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :) Det var fedt du havde lyst til at være med. Er vild med dine smukke smukke mobiler! Vi må få flere blogger-markeder stablet på benene :)

   Slet
 3. Hej Tina
  Tak for et skønt marked på trods af en ødelagt pavillion. Og superhyggeligt at møde jer. Det var både dejligt og sjovt og lidt grænseoverskridende at komme det med sine egne ting for første gang "live", men jeg er klar på det igen.
  Kh Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Det var dejligt at møde dig. Og dejligt at høre at i - trods vejret :( - havde en god weekend. Og fedt at du er klar til marked igen!! :)

   Slet