fredag den 20. september 2013

Når en dør lukkes......

Endelig er vi nået så langt, at vi kan afsløre vores planer for jer. Der er sket store forandringer siden vi første gang fortalte om markant.
Den oprindelige plan var, at markant skulle åbne i Silkeborg. Det er dog ikke blevet til noget (lige nu) da vi ikke har kunnet finde de helt perfekte lokaler. Det har ærget os rigtig meget, da vi er overbeviste om, at Silkeborg er klar til en butik som markant.

Men som sagt: Når en dør lukkes, åbnes en ny.
Vi har fundet de helt perfekte lokaler......i København! Så derfor er vi lykkelige for at kunne annoncere at markant åbner på Vesterbrogade sidst i oktober/først i november.
Vi overtager de fine lokaler d. 1/10-13 og derefter står det på hårdt arbejde så vi kan have markant klar til åbningen.Vi har allerede samlet en flok dygtige designere, der har lyst til at være en del af markant, men vi har plads til flere.
Så designer og producerer du lækre produkter indenfor interiør, prints, accessories eller tilbehør til børneværelset, har du mulighed for at leje dig ind i markant. Læs mere om det lige her. Og send en mail til info@ohdeer.dk

Uhh vi glæder os.

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende - stort tillykke - glæder mig til at se/høre mere - jeg kan godt forstå I er spndte og glade - FEDT! go weekend til jer

  SvarSlet
 2. Hvor er I bare seje I to!! Tænk, hvad I har opnået, flot flot flot!

  SvarSlet
 3. Velkommen til Vesterbro!! Vi skal tage godt imod jer!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke og sikke en nyhed! Hvor er det dejligt for jer og hvor ser det bare hyggeligt ud med de flotte vinduer... Glæder mig til at følge med! :-)

  SvarSlet
 5. Årh hvor er det fedt! Stort tillykke. Skal helt sikkert forbi.

  SvarSlet
 6. Tillykke, tillykke - jeg skal bestemt også forbi, når I er kommet på plads :)

  SvarSlet
 7. Tusind tak skal I have. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang

  SvarSlet