fredag den 17. januar 2014

Et skridt i en ny retning

De sidste par måneder, har vi i OhDeer taget nogle kæmpe skridt! Nogle af dem, i en helt anden retning end vi nogensinde havde troet vi skulle i.

I oktober åbnede vi vores egen butik - markant - i København. Butikken kører som et designfællesskab - hvor vi i fællesskab med 4 andre dygtige designere driver butikken - der er fyldt med upcoming design.


I efteråret tog vi også en svær beslutning om, at melde os ud af Smuksak i Aarhus. Vi har været med i butikken helt fra start - og det har været et spændende projekt, som vi går fra rigtigt mange værdifulde erfaringer rigere. Men vi har besluttet, at det desværre ikke er i Smuksak vi skal ligge vores kræfter. Vi stopper derfor i Smuksak ved udgangen af februar.


I forbindelse med EDITION i efteråret, fik vi nys om, at White Wall Gallery i samarbejde med Formland/UPgraded messen, arrangerer et Gallery-område for upcoming designere på februar 2014 messen. Meget spontant ansøgte vi - faktisk på årets sidste dag i 2013 :) Vi skal med - på vores allerførste forhandler messe! 

Det betyder også, at vi lige nu arbejder med en masse ting, som ligger helt udenfor vores normale OhDeer arbejdsopgaver. Vi regner på priser, tager tid på (!!) hvor lang produktionstid vi har på de enkelte smykker, laver pris-og produktlister og sender mails til forhandlere. 
Vores koncept har fra starten været, at vise at man kan lave fede håndlavede smykker - til en ganske fornuftig pris. Og det kan man også sagtens - når man selv sælger dem til slutbrugeren. Når der pludseligt skal et forhandler led på, bliver man udfordret på prisen - da det selvfølgelig stadig skal kunne sælges til samme pris hos forhandleren som den pris vi selv tager. Så vores koncept har også været oppe og vende flere gange - og vi har besluttet at det - indtil videre - bliver hvor det er :)

Kommer du på Formland messen kan du finde os i Gallery området i hal D - kon endeligt og sig hej :)Vi arbejder på højtryk, for at få vores Spring/Summer 2014 kollektion klar - den skal præsenteres på Formland messen - og samtidig være klar til salg i vores netshop og egne butikker i starten af februar. Så der produceres i stor stil, og tages produktbilleder til shoppen. 
Vi ved slet ikke hvad vi kan forvente os af messen - og er spændte på, om der overhovedet er nogle butikker der gider forhandle vores smykker. Vi går ind i det, som to meget spændte virksomhedsejere - og gør klar til at februar evt. skal bruges på at producere til en masse butikker :)

2014 bliver vist vores mest spændende OhDeer år indtil videre! Vi glæder os!

Hilsen Tina11 kommentarer:

 1. Kære søstre!
  Tillykke med alle de spændende tiltag... lidt mærkeligt at I ikke længere vil være at finde i Smuksak... men jeg ved at I vil finde spændende udfordringer alle mulige steder. Det bliver spændende at følge jer!!
  held og lykke med alt i 2014
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Stine :) Vi håber vi stadig får mulighed for at ses, selvom der ikke blive flere kaffedates i Smuksak. Og vi glæder os altså også til at følge med i dit 2014! :)

   Slet
 2. Hvor er det bare SPÆNDENDE alt det der sker for jer!
  Og nogle gange må man bare flyde med strømmen og se hvad livet bringer en.
  Jeg glæder mig til at følge med og se, hvor det fører jer hen!
  Jeg håber og tror, at messen bliver en succes for jer :-).

  God arbejdslyst og god fornøjelse.
  Kh Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj :) Og ja - så rigtigt - man er nødt til at se de muligheder der byder sig - selvom det måske er en helt anden retning end man lige troede. Men det ved du jo alt om med dit spændende projekt :)

   Slet
 3. Det bliver så spændende at høre hvordan det går på formland messen. Det er sjovt som livet nogle gange går i en helt anden retning af hvad man har forventet. Al held og lykke med jeres nye spændende projekter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine :) Vi glææææder os til at fortælle om det.

   Slet
 4. I er flittige og viljestærke - pisse godt gået tøser. Det er så fortjent :)

  Bliver spændende at følge Jer i 2014

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine - og i lige måde :) Vi glæder os også til at følge med hos Bybørn i 2014!

   Slet
 5. Ih altså alt det spændene i har gang i ;O) Ønsker Jer held og lykke med det hele og håber vi ses lige pludselig ...........;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja - der sker så meget spændende nyt. Vi gør hvad vi kan for at følge med. Vi (eller jeg :) ) er i Snejbjerg til Luxusbazar søndag d. 16. februar... hvis det er ;)

   Slet
  2. Ihh det vil jeg glæde mig til, så ses vi helt sikkert! Jeg har nemlig også booket et bord, så denne gang kommer jeg som sælger ;O)

   Slet