mandag den 3. februar 2014

Formland/UP - dagen derpå

Vi er hjemme igen efter 4 dage på Formalnd UP/graded messen. Fire hårde dage fra 9-18, hvor vi har været "på". Men også fire uforglemmelige, udfordrende, hyggelige og lærerige dage.

Vi var så heldige, at stå i Gallery området som Anja stod for. Et område der summede af iværksætteri - og hvor alle var i samme båd, som nybegyndere på en forhandlermesse.
Vi networkede, grinede, delte erfaringer - og havde bare det mest fantastiske naboskab med Maja fra NurHeidi fra Graphic Mind og Patricia fra 4780Wonderland. Og som "genbo" havde vi fornøjelsen af at møde Junette for første gang. Alle dygtige designere, som vi håber vi kommer til at se meget mere til - og samarbejde med - i fremtiden :)Vi havde meget svært ved, at opstille forventninger inden messen - da vi jo ikke har prøvet noget lignende før. Torsdag var lang - da kl. blev 15 havde vi ikke delt en eneste produktliste ud.
Heldigvis endte vi med søndag, at have en god håndfuld konkrete nye forhandlere - og flere interesserede. Så forventningerne vi havde vovet at opstille blev indfriet - og vi tog glade, men trætte :) - hjem søndag aften.

Nu skal alt det administrative som ordrebekræftigelser mv. samt selve produktionen sættes i gang. Men i dag holder vi OhDeer fri - indtil videre i hvert fald ;)

Hilsen Tina


4 kommentarer:

 1. Dejligt at høre i havde en god messe, jeres stand så også godt ud, og i er jo super seje, så havde da ikke forventet andet, end at det ville blive en succes for jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille :) Det var dejligt du kiggede forbi - det er jo ved at være længe siden :)

   Slet
 2. Det er jo stort! Det er herligt at følge med i hvordan I hele tiden kører i den rigtige retning og får tingene rykket på plads....vær mega stolte af jer selv! I gør det bare SÅ godt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din fantastiske opbakning Nola :) Vi er meget taknemmelige for, at der bliver heppet med i blog- og IG land :)

   Slet