søndag den 13. maj 2012

En ny portion guld :)

Gårsdagens genbrugstur resulterede i det rene guld! Jeg fandt bl.a. disse skønheder:

Lækker emalje, kunstigt læder, hattehylde og retrodrømmeseng i skøn forening :)


Det fede (FEDE!) køkkenskab krydser jeg fingre for der passer ind på mit badeværelse. Hvis ikke ved jeg at Heidi vil blive lykkelig for at eje det ;) Jeg føler næsten at jeg snød genbrugsbutikken - og måtte spørge dem og det var rigtigt at de kun skulle have 100 kr. (!!!) for det. Det er da genbrugs guld :)

I dag nyder vi solen i Mølleparken i Århus. Vi håber på ikke alt for meget blæst - vi vil helst ikke jagte flyvende smykker :)

Vi håber vi ses hvis du er på de kanter.

Hilsen Tina

8 kommentarer:

 1. Det skab er da vildt, man kan finde det så billigt. det er vildt flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler altså også at jeg har snydt dem lidt med den fantastiske pris.... men det var jo det der stod på prismærket:)

   Slet
 2. Det ser så fint ud.. Jeg bliver nød til lige at høre om I/du har lidt fifs til antikvitet/genbrugs-jagt i Herning. Vi flyttede hertil sidste sommer og synes efterhånden jeg har nogenlunde styr på hvad der ligger i Herning by af genbrugsbutikker (selvom det er lidt overvældende - det kan mærkes at vi er ved kirkebæltet), men jeg savner virkelig nogle flere antikvitets butikker og gamle kræmmere.. På Fyn ville jeg lige vide hvor jeg skulle køre hen efter hvad, men synes stadig jeg er ret lost her på heden. Der må da oss være nogle der har åbent om søndagen - eller er det kun på Fyn?

  God søndag!
  /Tine - Nårh ja, og hermed et styk ny fastlæser!

  SvarSlet
  Svar
  1. hyggeligt du vil læse med.
   Må desværre melde pas på marskandisere i Herning. Har godt nok hørt at der skulle ligge en ude på Dæmningen - men har også hørt den skulle være dyr... Der ligger en lille antikvitetshandel på Gl. Landevej - men den besøger jeg aldrig.
   Mine yndlings-genbrugs bikse er den på Gl. Landevej, KFUM & K på Viborgvej, Blå Kors ude i industri kvarteret ved bowlingehallen og det er bestemt også en køretur værd at besøge den der ligger i Vildbjerg.
   Desværre ingen søndags åbent.

   Hvis i tager en køretur ligger der flere genbrugsbutikker i Silkeborg også - søg evt. på Krak.

   Giv endeligt tips om fede genbrugs/marskandiser steder på Fyn - kører af og til over Fyn jo :)

   Slet
 3. WOW Tina synes du finder guld hvergang du er i Jylland ;O)
  Det skab er altså vildt fedt ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig altså også vildt heldigt med det skab. Nu skal jeg lige vente på at mine forældre kommer på besøg - det skal nemlig have et lift i deres bil :)

   Slet
 4. Hvor har du fundet de fine ting? Århus?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fundet i Herning og i Vildbjerg (lige uden for herning).

   Slet