fredag den 25. maj 2012

Hvad er det værd?

På en vestjydsk genbrugstogt har jeg været så heldig at falde over et junior dynebetræk med de fineste brune elefanter - sådan et fund jeg bare ikke kan lade ligge!Nu er dillemaet følgende:

Skal jeg sælge de skønne elefanter - mit hjerte banker jo slet ikke så stærkt for de fine retro stoffer som så mange andres... så vil det ikke være synd at det ligger og samler støv hos mig? Og hvad er det egentligt værd?

Skal jeg beholde det og evt. sy det om til et baby dynebetræk til f.eks. min niece der snart bliver født? (Hmm - who am I kidding? Der er rigeligt med kreative to-do punkter på listen....)

Betrækket er godt brugt men i en ok stand - det er slidt tyndt i de øverste hjørner, men uden huller. Derfor tænker jeg at en der rent faktisk syer vil få mere ud af det end mig :)

Hvad ville i gøre?

Hilsen Tina

9 kommentarer:

 1. Tror jeg ville prøve at bytte det væk, evt.

  SvarSlet
 2. Eller spørge mig om jeg kan bruge det :D Er det voksen betræk for så kunne jeg godt sy et babybetraæk for dig :D

  SvarSlet
 3. Hej Tina!

  Uha ja det er noget lækkert sengetøj. Har desvæære ikke sådan noget selv. Jeg vil gerne tilbyde at sy en lille spencer kjole til din kommende lille niece, hvis det skulle være???:-). Og ja eller et lille tæppe med felter af det stof og andre stoffer sat sammen.

  Bare et par forslag som du måske kan bruge til noget?

  Kh Trine

  SvarSlet
 4. Din kommende Niece har fra sin mors mave kommunikeret til sin far (undertegnede) at hun synes det er en vældig god idé at konvertere betrækket til en gave til hende :-)

  / Lars

  SvarSlet
 5. Tak for gode forslag :) Min hjerne arbejder på højtryk for at finde den bedste løsning - i mellemtiden er jeg blevet lidt småforelsket i betrækket....

  SvarSlet
 6. Det er så skønt...
  Jeg ville ønske jeg også snart kunne lave et fund af det sengetøj... Jeg har en lille drøm om en kjole til min datter - og måske en hjemmelavet sengerand med det stof på begge sider og kontrastfarvet kantbånd...

  Det kunne blive så fint!

  SvarSlet
 7. Hej. Vil du sælge betrækket? :)

  Mvh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla,
   Betrækket er endt med at blive til semgetøj til min lille ny niece. Så det bliver i familien for nu :)

   Slet
 8. Sikke en heldig niece. :) Hvis du på et tidspunkt gerne vil sælge, så må du meget gerne kontakte mig på cajuul@ofir.dk

  SvarSlet