torsdag den 24. maj 2012

Ethundredeenoghalvfems

Tirsdagens og onsdagens kreative arbejde...Storproduktion kræver lækre spisepauser ;)Er blevet til 191 par færdige øreringe - og lidt flere in-the-making :)Vi har "investeret" i en papirskærer. Det gør arbejdet med at fremstille papskiver til øreringene en del hurtigere. Der er stadig lagt kærlighed i hver enkel papskive ;)Vi håber nu lageret er stort nok til marked i Silkeborg d. 10. juni og 2 gange Home-party i juni måned.

Hilsen Tina

7 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, hvor køber i værktøj henne? såsom udstikkere osv

  SvarSlet
  Svar
  1. Udstikkerne er egentligt til fondant når man laver kager. Hvis du søger på udstikkere på Etsy kommer der en del frem :)

   Slet
  2. Havde godt tænkt at det kunne være noget i den stil og når jeg nu selv har alverdens fondant udstyr burde jeg jo have vidst det, men skal vist have fat i nogle flere små hvis jeg selv skal i gang

   Slet
 2. Ih, jeg må vist have stjerner i endnu flere farver kan jeg se!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. caroline - netshoppen er åbent døgnets 24 timer :) De nye lækre neon farver er forhåbenligt på shoppen i løbet af næste uge - afhængig af fotografens effektivitet her i weekenden ;)

   Slet
 3. ÅÅÅÅH hvor ser det hele lækkert ud! og hvor vildt 191 par øreringe på én dag! WOW!!! De er mega fede og jeg har lyst til at købe ca. alt hvad I laver.

  Jeg har iøvrigt kigget forgæves, i jeres shop, efter nogle (finger)ringe jeg forelskede mig i, til mødet i Cupcakefabrikken. Kan det passe, at der slet ikke er fingerringe i shoppen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hvor er du sød :)

   Da vi ved de fleste fingerringe kun har en af hver har vi valgt ikke at ligge dem på shoppen pga. det større arbejde med at få det gjort. Så vi har dem kun med når vi er på marked.

   Jeg har lige sendt dig en mail med billeder af de ringe vi har lige nu - de koster 39 kr. pr. stk.

   Slet