mandag den 7. maj 2012

Vi gør det!

I sidste uge var vi til et spændende møde med en masse begejstrede, inspirerende og engagerede kvinder omhandlende muligheden for et designfællesskab i hjertet af Århus.

Vi var spændte da vi tog afsted til mødet. Spændte på om det var noget for os - vil vores smykker passe til målgruppen for butikken? Vil vores priser være passende? Kan de andre lide hvad vi laver?
Da vi kørte derfra var vi vildt begejstrede! Det er SÅ meget noget for os. Og vi har sagt JA - vi vil så gerne være med!

For at drømmen kan blive til virkelighed skal der være i alt 15 der syntes det er lige så en fed ide som vi gør - og kreative mennesker der er interesserede i at have deres lækre ting i kommision i butikken. Gruppen er allerede på vej mod de 15.
Så tør du tage springet og indfri dine butiksdrømme skulle du tage at kigge forbi Line fra Xo Ein Ding og snuse til ideen :)


Vi glæder os til at gå en spændende sommer i møde :)

Hilsen Heidi og Tina

4 kommentarer:

 1. Jeg skulle også ahve været med til mødet men da jeg ikke er klar efter trafikuheldet måtte jeg aflyse. Men måske vi ses næste gang. Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Ej hvor spændene ;O)

  SvarSlet
 3. Super spændede sommer vi går i møde. Mine tanker kredser om det hele tiden!

  SvarSlet
 4. Ja vi gør så!
  Jeg glæder mig helt vildt, til hele processen og til vi er flyvende. Jeg tror det bliver SÅ godt!

  SvarSlet