lørdag den 1. september 2012

I dag: Høstmarked på Værnedamsvej

I dag skal jeg på et meget lokalt marked med smykkerne - der er Høstmarked på Værnedamsvej/Tullinsgade som er mit nabolag.

Markedet afholdes af gadernes butikker for at indsamle penge til julebelysning. Og det er da en god sag :)


Jeg er vild med stemningen i de to gader til hverdag - at der så i morgen spærres af for trafik OG loves solskin og 20 grader tror jeg bestemt ikke gør det mindre hyggeligt. Og at der så ligefrem bliver endnu mere hyggeligt i december med julebelysning er et kæmpe plus.

Så er du på en sensommer gåtur i det dejlige København skulle du smutte forbi mellem 10 og 16 :)

Hilsen Tina

3 kommentarer:

  1. Hej Tina

    Det var rigtigt hyggeligt lige at møde dig :) Jeg er bare lidt ærgelig over at jeg ikke havde kontanter med, så når I skal ned i Mølleparken, kommer jeg bestemt forbi og køber noget :)

    Klem Pernille

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var simpelthen SÅ huggeligt at du kom forbi - helt i København! :) Vi vil rigtigt gerne se dig i Mølleparken d. 23. Hvis du har nogle af dine runde æsker/rør færdiglavet på det tidspunkt kunne det være du ville tage et par stykker med - både Heidi og jeg vil vist gerne kigge nærmere/købe :)

      Slet
    2. Ja det var lidt sjovt :) Havde jo troet jeg skulle møde dig i Mølleparken!
      Jeg har en del færdiglavet dåser. Ville farver ville i være interesseret i? :) Jeg tager også gerne et billede af dem, så I kan vælge lidt ud I vil se IRL.

      Glæder mig til d. 23.!

      Klem Pernille

      Slet