søndag den 9. juni 2013

Nyttehaven

1-2 gange i ugen hopper jeg i bilen, på cyklen eller i toget, og tager turen til Ermelunden ved Gentofte. Her har jeg de sidste 5 år lejet en nyttehave på 120 kvm. i Haveforeningen Skovmosen - dyrket grøntsager, fået jord under neglene og fulgt årstidernes skiften. Men først og fremmest bruger jeg haven som mit fristed - det eneste sted hvor jeg kobler 100 % af fra hverdagen og den forbandede stress der altid lurer i mit baghoved.

De første fire år delte jeg haven med to veninder - i år passer jeg den første gang helt alene.
I dag har jeg nydt solskinnet - og det fysisk hårde havearbejde :)


 
Jeg hepper på fortsat solskin - så det der næsten røde jordbær er rigtigt rødt lige om lidt :)
 
Hilsen Tina

4 kommentarer:

 1. Mmmm hvor ser det dejligt ud!! Der er bare ikke noget bedre, end at "trække stikket ud", og bore næverne ned i muldjorden, og følge, hvordan man (hvis sommeren ellers arter sig, og det tror jeg da nok lige, den bare har at gøre i år) bliver belønnet hen over sommeren. REN MEDITATION... Hvor ser det også ud til at være en skøn lille bix i har fået banket op, sådan en mangler vi her i Silkeborg, nu hvor alting lukker. Sol til dig og dine jordbær :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sommeren kommer da helt sikkert til at arte sig i år ;)

   Overvejelserne om en lille bix i Silkeborg rumsterer faktisk i vores hoveder :) Vi må lige sondere butiks-lokale-terrænet på et tidspunkt henover sommeren :)

   Slet
 2. Havearbejde er den bedste terapi! Jeg slapper også altid af, når jeg er i gang i vores køkkenhave. Ser ud som et skønt stykke land du har dig (og ja tak, nu vil vi gerne have røde jordbær :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt når man finder ud af hvad der er "ens terapi" :) Jeg satser på røde bær i morgen når jeg trodser regnvejr og tager i haven :)

   Slet