torsdag den 13. juni 2013

OhDeer pop-up shop/Boxland

Tirsdag tog jeg en spontan beslutning - jeg byttede alle mine weekendvagter på betalingsjobbet væk, og bookede en container i Boxland i Carlsbergbyen resten af juni måned.
Det betyder at vi har vores helt egen pop-up shop - hver lørdag og søndag fra 10-17 - resten af juni måned! Det er vildt :) Og fedt :)

I formiddags fik jeg tildelt vores container - og jeg satte inventar op. Smykkerne ankommer først fra Jylland sent fredag aften - så vi når lige at få varer i butikken lørdag formiddag inden åbning :)
 
Carlsbergbyen er - i min øjne - det perfekte sted til en pop-up shop by. Det rå og industrielle skaber lækre rammer for vintage og kunsthåndværk. Klaus og Niels, der står bag projektet, ligger virkeligt mange kræfter i at bygge et fedt univers op. Nu skal det bare råbes ud over hele København, at der er kommet et nyt lækkert område til byen :)


 
I august og september har vi store planer med Christina, Ditte, Anne-Marie, Camilla og Denise om at lave Københavns fedeste design-shops i Boxland :) Vi skal mødes om halvanden uge og ligge slagplan - og jeg glæder mig så meget til at mødes med skaberne af de smukkeste designs.
Vi har faktisk stadig plads til et par stykker - så har du ledig tid i weekends i august og september, og laver du virkeligt fedt interiør/tilbehør - så er det nu du skal slå til, og kontakte os på mail tina@ohdeer.dk :)
 
 
Vi glææææder os til at have vores helt egen fysiske butik - selvom det blot er en pop-up en af slagsen.
 
Hilsen Tina

8 kommentarer:

 1. ej hvor fedt- hvem der bare skulle til KBH og besøge dig der

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må overtale gemalen til en tur til Hovedstaden :)

   Slet
 2. Skal en tur til KBH i morgen/ lørdag, måske skulle man lige kigge forbi. Det lyder spændende

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon du var forbi Annette? Håber du havde nogle dejlige dage i det københavnske.

   Slet
  2. Nåede det desværre ikke, men var forbi Jer i fængslet i Horsens :-)

   Slet
 3. Ser spændende ud! Vil helt sikkert kigge forbi under min miniferie i det københavnske om et par uger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kom endeligt forbi :) Når vejret er godt er der en fed fed stemning i Boxland. (Og hvis det skulle være regnvejr giver vi ly i vores container ;) )

   Slet
 4. Ohr, hvor lyder det fedt! Det er da så meget en rigtig butik, selvom det er pop-up - og faktisk måske endnu smartere, fordi det netop ikke er en rigtig butik med varmeregninger og al det der. He, jeg kommer i tanke om en butik, jeg var med til at drive engang, hvor der hver nat var nogle katte, som tissede ved indgangen. Vi kunne intet gøre for at fjerne lugten, den var der altid og den var virkelig grum - og det var slet ikke sjov, selvom butikken lå i pisserenden :-D Det slipper I helt for :-)

  Og tusind tak for din søde besked inde hos mig, den varmede!

  KH
  tina

  SvarSlet