mandag den 11. juli 2011

Mine fine fund fra Paris

Ja - vi fik jo lige presset en smule shopping ind på Paris turen ;)
Vi var både på et fantastisk loppemarked i Saint Quen i det nordlige Paris og i flere fantastisk genbrugs/vintagebutikker.
Det blev derfor til flere genbrugskøb...
2 fine nederdele fundet i butikken "Episode" - en fantastisk genbrugsbutik-kæde vi også besøgte i Amsterdam for 2 år siden.
1 SÅ fin kjole i det fineste snit

1 stk. clutch i brun læder - slidt på den helt rigtige måde :)

På loppemarkedet fandt jeg disse fine fine ringe - der selvfølgelig passer godt til armbånd fra http://www.ohdeer.dk/ ;)

Derudover kunne jeg ikke stå for grenadine i Barbarpapa-flaske, tryk med pariser-stemning, blikrobot (som er flyttet ind hos kæresten) og bagepulver købt for emballagens skyld. (Ja - sådan nogle køb gør jeg!) Og havde jeg haft plads var der røget 5 kg. Nutella i håndbagagen :)

Turens bedste køb var selvfølgelig alle perlerne nævnt i Heidis indlæg tidligere. Jeg forsøger pt. at skaffe flere af de fine fine ballerinaer da vi simpelthen ikke kan nænne at skille os af med den sidste vi havde med hjem.
Alt i alt en fantastisk shoppe-søster tur! Paris kan anbefales :)
Hilsen Tina

2 kommentarer:

  1. Skønne køb. Paris har jeg til gode endnu, men det er helt sikkert et must-see sted. Har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med fremover.

    SvarSlet
  2. Og vi glæder os til at vise en masse hverdag og fest - både som søstre og hver for sig :)

    SvarSlet