søndag den 21. oktober 2012

Knæk cancer

Kære mor. Du gjorde det, du knækkede cancer kurven....Vi elsker dig!
Kære morfar, mormor, farfar, morbror Poul og Moster... I er i vores tanker.


Billedet lånt her

I uge 43 har Kræftens bekæmpelse og TV2 fokus på kræft. Der bliver lavet en hel masse tiltag og forskellige indsamlinger, for at samle ind til den videre forskning i forskellige cancer former.
Vi, OhDeer, vil gerne være med til at støtte det rigtigt gode initiativ. Og vi har brug for Jeres hjælp:

I hele uge 43 går 20 kr fra hvert eneste solgte smykke på www.OhDeer.dk til Kræftens bekæmpelse.
Så hjælp os med at hjælpe. Køb nogle lækre smykker og lad os støtte Knæk Cancer

Nedenfor kan I læse Vores historie, der er grunden til, at vi lige netop nu vælger at hjælpe...
Vi håber at I har lyst til at støtte op.For lige præcis 1 måned siden gik hele vores familie i chok. Vores mor fik konstateret tyktarms kræft. Hun har i de sidste måneder haft lidt ondt i den ene side af maven, men har ellers været rask og frisk som altid.
Først var hun til undersøgelse for kræft i mavesækken. Denne sygdom har ramt en del i vores familie, så vi var noget nervøse for undersøgelsen. Vi blev SÅ glade, da det viste sig, at hun ikke havde kræft i mavesækken.
Men 2 dage senere skulle hun undersøges for kræft i tyktarmen. Ingen af os havde regnet med at der var noget der, så hun var helt alene afsted. Hun hentede mig på arbejdet og bad mig komme med til samtale. Det hele ramlede sammen. Der sad en svulst i hendes tyktarm og der var ikke chance for, at den var godartet.
Heldigvis viste en scanning, at der ikke var spredning til andre steder i kroppen. 
Vores dejlige mor blev opereret d. 4/10-12. De formåede at fjerne svulsten og efterfølgende har det vist sig, at der ikke var spredning til lymferne. Derfor er hun erklæret rask. Hun skal ingen efterbehandling have og slipper derfor for kemo. Hun har haft et kompliceret efterforløb, men idag kun en måned efter diagnosen er hun hjemme og kommer sig stille og roligt.
Vi ved alle, at vi har været heldige. Hun er kommet i tide og vores læge har reageret ekstremt hurtigt. Alt er gået som det skulle og det er vi utrolige taknemmelige for.

Hjælp os til at hjælpe andre med at knække cancer......

Hilsen Tina og Heidi

1 kommentar:

  1. Tak fordi I delte jeres historie! Og sikke en smuk tanke at støtte kræftens bekæmpelse...
    Solhilsner
    Stine

    SvarSlet