onsdag den 10. oktober 2012

Udfordring på symaskinen

Heidi og jeg "kom til" at indkøbe flere meter stof i går. Normalt er vi jo slet ikke sådan nogen der syer - men et smut i Stof og Stil efter knapper til ringe, resulterede i lækre lækre stoffer i indkøbskurven.


Heidi påstår hun slet ikke kan sy. Jeg kan godt sy - altså, jeg kan godt bruge en symaskine :) Det der udfordrer mig er, når tankerne oppe i hovedet skal blive til noget der rent faktisk virker. Eller når jeg skal forstå hvordan det der står i sybeskrivelsen, nogensinde skal blive til det der er på billedet!

Første tørklæde-produktion i dag gav da også en enkelt gang med opsprætteren, fordi jeg ikke lige havde tænkt tanken logisk til ende, inden jeg startede symaskinen. Men slutresultatet syntes jeg bestemt blev lækkert. "Cirkel"-tørklæde med leoprint og koral - som altid super lækker kombination :)Jeg tror det næste (som er et magen til bare til Heidi) skal være en lille smule kortere, så det sidder lidt tættere til halsen.

Det her er helt klart ugens største udfordring! (Smuksak piger - det var endda sværere for mig end at lære jer om moms og regnskab i går! (Men nu var i altså også super seje!))

Hilsen Tina

15 kommentarer:

 1. ser spændende ud Tina. Du kan jo godt det der med at sy

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha ja - fik altså også lidt sved på panden i det øjeblik det ikke blev som mit hoved havde beregnet det skulle blive ;) Hvis de skal sættes i produktion vil jeg gerne aftale sydate med dig ;)

   Slet
  2. det kunne være hyggeligt med endnu en sydate :)

   Slet
 2. Jeg elsker tørklæder så jeg kunne sagtens lokkes til at købe :)
  Det ser super flot ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Man kan altså heller ikke få for mange tørklæder ;) Vi afprøver dem lige selv - og håber på at have en kollektion klar til (evt.) butiksåbning af Smuksak i slut november.

   Slet
 3. Jeg synes det ser skide godt ud - ellers kender du jo et par seje sypiger, der sikkert kan hjælpe med tips og tricks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det kan godt være jeg er nødt til at have de seje sypiger ind over konstruktionen, så jeg er sikker på at jeg gør det på den nemmest mulige måde ;)

   Slet
 4. Jeg hopper med på 'wauw-vognen', det ser jo supergodt ud!
  Sådan et kunne jeg godt finde på at ønske mig, men jeg kan nu godt lide størrelsen på det du viser frem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Nummer to jeg syede blev kun en anelse kortere - bare for at man har fornemmelsen af at det dækker halsen også :)

   Slet
 5. Hvor er det blevet flot- stof og stil kommer man sjældent fra tomhændet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Det er en farlig butik at bevæge sig ind i - jeg bliver altid fristet af stoffet selvom jeg meget meget sjældent syer.

   Slet
 6. Sejt :) Jeg ville ikke turde lave noget til mig selv - det kan jeg slet ikke finde ud af ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt også udenfor mit normale kompetenceområde :)

   Slet
 7. Hvor er det blevet et fint tørklæde Tina - du kan da sagtens sy, så det er ok at smile lidt ;-)

  SvarSlet
 8. He he - ja, jeg ser vist lidt skrap ud :) Det er så svært at tage billeder af en selv :)

  SvarSlet