tirsdag den 30. oktober 2012

Sort.... TJEK!

Jeg har netop sat en plade med sort fimo i ovnen. Der kan dermed sættes et stort flueben ved alle sorte fimo smykker til Smuksak. Nu skal de "bare" limes på stikker og sættes på pap.Vores spisestue er omdannet til produktion/værksted. Og det absolut mest spændende sted i lejligheden findes her:


I den nederste hylde på rullevognen er alle de ting der er helt klar! Det er fedt at se, at den langsomt fyldes op. I morgen kommer Heidi et smut til København - og hun tager de færdige ting med retur til Jylland.


Vi har virkeligt produceret meget. Det er så svært at vide hvad, og ikke mindst hvor meget/lidt der vil komme til at sælge i butikken. Vi krydser vores fingre for, at der er en masse der har lyst til at lægge deres vej forbi Smuksak når de skal have julegave-shoppingen klaret :)

Hilsen Tina

7 kommentarer:

 1. Åhh, hvor spændende!! Er sikker på mange gerne vil have jeres smykker!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber!! Ellrs har vi et pænt stort varelager der skal tælles op 31/12 ;)

   Slet
 2. Det ser lækkert ud :) Glæder mig til at se "diamanterne" i virkeligheden. Jeg har sendt en mail til dig, Tina. Håber du kan og vil hjælpe mig :)

  Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Vil selvfølgelig hjælpe - der er sendt mail retur :)

   Slet
 3. Py, får stress af jeres produktivitet! ;-) Men skønt at vide, at butikken i hvert fald er sikret en masse smukke smykker :-)

  SvarSlet