tirsdag den 2. oktober 2012

Pyntede smørebrætter

Jeg er faldet over en stak fine fine træ-smørebrætter i genbrug. Med tanke på alt det papir der efterhånden er blevet sat på de fantastiske porcelænsskrin fra Søstrene Grene tænkte jeg, at disse også måtte kunne pimpes- og pyntes - med papir :)

Min første tanke var at bruge dem som søde små underlag til vaser og stearinlys. Men de passer også perfekt til olie/eddike/salt/peber i køkkenet.
Den lille tykke pebersvend er også et genbrugsfund. Den var tænkt som en fremtidig gave til en pebersvend - men efter han er kommet ind i mit køkken kan jeg simpelthen ikke nænne at skille mig af med ham igen :) Sådan kan det jo gå :)

Jeg vil pynte videre på smørebrætter - der er flere papirs-kombinationer der skal afprøves.

Hilsen Tina


6 kommentarer:

 1. Putter du noget lak på den eller hvordan?
  For at de kan holde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de får 2 gange gulvlak. Så kan de klare både fedtsprøjt og en våd klud :)

   Slet
  2. Alletiders - det tænker jeg altid over, når der bliver vist alt det med papir limet på noget. For bare papir holder ingen steder, har jeg fundet ud af på den hårde måde. Men ingen skriver, hvordan de gør - så mange tak Tina

   Slet
 2. Hej :) Jeg har lige set de super fine smørebrætter, du har lavet. Jeg er selv på jagt efter nogle, men har svært ved at finde dem. Er du interesseret i at sælge et par stykker af dem, du har? Vh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine :)

   De er alle blevet pyntet - så jeg har ikke flere tilbage i "råt træ". Regner med at det er dem du efterspørger?

   Tina

   Slet
  2. Beklager, at jeg ikke har svaret igen - havde ikke set dit svar :) Ja, det var de "rene", jeg var på udkig efter, men jeg har heldigvis fundet nogle. Hvilken lim bruger du?

   Slet