søndag den 30. december 2012

Gaveregn # 2

Jeg blev også begavet med masser af lækre ting juleaften. Fantastiske gaver fra fantastiske mennesker :)

 Utroligt lækre æsker samt viskestykke fra Rie Elise Larsen.
Lækker, lækker trøje fra Samsøe&Samsøe.

Mine aller-sødeste niecer havde hver udvalgt et Bordfolk-æggebæger til min nu voksende samling.


Endnu en krimi til bogreolen. Jeg har de sidste par år nærmest ikke læst andet end krimier - og Jussi Adler-Olsen er helt klart en af favoriterne. Glæder mig til filmene!


Hele to kreative gavekort blev det til. Tilskud til broderi-workshop hos Karen Marie Dehn. (Som har stået på ønskesedlen to år i træk :) ) Jeg tror jeg skal på et hvor jeg kan brodere på en trøje.
Og tilskud til trykke-workshop hos Anne Nowak. Jeg har længe kigget misundeligt med, når andre bloggere har flashet lækre ting fra workshops hos Anne. Heidi og jeg har længe talt om at skulle afsted sammen - men det har ikke været muligt at finde en dag hvor vi begge kunne. Inden jul bestilte vi (endeligt!) pladser på workshop - d. 6/4 2013. Og vores hjerner arbejder allerede på højtryk med alle de fede ting der skal trykkes den dag :) VI GLÆDER OS!Fint skærebræt fra Casalinga - der passer perfekt med mine genbrugs-smørebrætter i køkkenet.


Virkeligt lækre gaver - der så småt har fundet deres plads i lejligheden. Nu skal de nydes - der skal flyttes rundt på små opstillinger så alting kommer til sin ret.

Hilsen Tina

4 kommentarer:

 1. Det er da også 2 af de aller fineste bordfolk de har udvalgt. De er skønne. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de har god smag de to niecer ;)

   Slet
 2. Skønt at få lige det man allermest ønsker sig. knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er lækkert. Også at man ikke skal ud og bytte :)

   Slet