fredag den 14. december 2012

up´s and down´s

Sådan ser det ud, når jeg kigger ind af døren i kreaværelset:


Det er da bare dræbende for den kreative proces. Jeg bor i et kæmpe hus og er så heldig at have et værelse kun til at udfolde min kreativitet og udtænke nyt til OhDeer. Og alligevel får jeg fyldt det op med alt muligt L... Og så gider jeg ikke være derinde.
Det er da lige til at blive små deprimeret af.

Til gengæld bliver jeg helt høj af at kigge på alle de skønne farver, der skal blive til en del af OhDeers forårskollektion:


Vi gav den gas i sidste uge, og har allerede fået planlagt en hel del. Det er en dejlig fornemmelse.
OhDeer foråret bliver fyldt op med blandt andet: masse vis af neon og pasteller, kork, træ, lækre sprayfarver, stjerner og puddelhunde i stor stil.
Uden at blære mig ret meget, kan jeg sige at det bliver et skønt og lækkert forår.


Nu må jeg hellere få ryddet op på det krea værelse. Rigtig god weekend.
Hilsen Heidi


3 kommentarer:

 1. Griner, ha ha det ligner til forveksling mit værksted og jeg ved lige præcis hvad du mener! Har tit tænkt på om jeg ikke skulle vise mit kaos frem, men har ikke haft modet - tak fordi du gjorde det, nu føler jeg mig ikke så alene i rodet ;-)

  SvarSlet
 2. Der værelse ligner mit :-0
  Man kommer bare ikke rigtig i godt humør af det! -Men måske en dag vi kommer til at rydde lidt op ;-)
  God jul!

  SvarSlet
 3. Det kender jeg SÅ godt det der. Nogle hjemmearbejdsdage går kun med at rydde op, så jeg kan komme til at lave noget næste gang jeg kommer der ind. Frustrerende, men alligevel en god proces. Synes nogle gange jeg får mange gode ideer bare af at være der og rydde op (og finde ting jeg faktisk havde glemt jeg havde).
  På med vanten, så der kan komme nye forårsvarer på hylderne ;)

  SvarSlet