torsdag den 11. august 2011

Det smukke og det skøre....

Vi har produceret halskæder. Både af den smukke slags og af den skøre slags.


Jeg er VILD med flamingoer -så da jeg fandt disse i Berlin vidste jeg at de MÅTTE blive til halskæder :) Dråberne er så fine - og lige i efterårets farver. (Selvom der i mit hoved er laaaaaang tid til efterår!)
Og Bambi - den er da for skøn :)

Hilsen Tina

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Blev lige fanget af jeres beskrivelse af hvorfor I har startet en blog. Jeg startede med at blogge af samme årsag: At dokumentere kreasyslerne og holde sig selv fast på, at de skulle ud i det virkelige liv og ikke bare være på tankeplan.

  Jeg glæder mig til at følge jer, og halskæderne lover da godt for stilen her :-)

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 2. Mette - dejligt med faste læsere der kan hjælpe os med at holde fast i det med at dokumentere det kreative :) Vi har begge fluks meldt os hos dig også - og må også lige gibe en kompliment til dine halskæder! De er smukke.

  SvarSlet
 3. Tak :-) Og jeg har forelsket mig hovedkuls i armbåndet med lædersløjfen, og skal finde ud af om jeg endnu engang skal give armbånd en chance, for har aldrig kunnet finde ud af at gå med sådan nogle.

  SvarSlet
 4. Hold nu op hvor er de skønne - Ville elske at eje en flamingo og en bambi. Jeg kan finde flamingoen på jeres shop men ikke bambien...

  SvarSlet
 5. Mette - Sløjfearmbåndet kommer også i grå og brun indenfor de næste par uger - vi skal bare liiiige have taget billeder :)

  Dorthe - det samme gælder for Bambi :) Vi skal lige have lagt den på shoppen - kunne bare ikke vente med at vise den frem :) Hvis du gerne vil købe Bambi og Flamingo kan du sende mig en mail på tina@ohdeer.dk - så finder vi ud af det :)

  SvarSlet
 6. Uh, det lyder spændende. Glæder mig til at se dem også.

  SvarSlet