mandag den 22. august 2011

Sukkerafhængig.

Jeg er sukkerafhængig på flere måder. Jeg er en af dem der får det fysisk dårligt hvis ikke jeg får min daglige dosis sukker. Jeg prøver gang på gang, men jeg kan simpelthen ikke lade være.
Men jeg er også sukkerafhængig i den forstand, at jeg har bagt  mange (MANGE) kager fyldt med sukker og andre lækre ting
Efter opstarten af www.ohdeer.dk/ er denne afhængighed dog blevet lidt bedre. Jeg bruger lige p.t rigtig meget tid på smykkerne og det betyder, at jeg ikke har tid til min anden store krea passion, nemlig kagedekoration.
Jeg har de sidste 4 år bagt og dekoreret kager til mine venner og familie hver eneste gang der var mulighed for det. Det er også gennem kagedekorationen jeg har lært denne fantastiske blogverden at kende.
Jeg blogger nemlig også på Kager med mere
Jeg vil rigtig gerne vise jer nogle af mine kager. Hvis jeg kommer til at savne bageriet alt for meget, kan jeg i det mindste bare gå herind og læse dette indlæg ;)


Hilsen Heidi

4 kommentarer:

 1. Det var dog nogle vildt flotte kager, sikke nogle evner at have. Sådan ser kagerne ikke ud her i huset.

  Heidi, jeg har iøvrigt forsøgt at bestille sløjfearmbåndet, men der kommer ikke betalingsvindue frem?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette...
  Tusind tak for rosen ;)
  Vi kan da virkelig ikke have, at du ikke kan få bestilt et sløjfearmbånd, nu du har ventet så tålmodigt ;)
  Der går 3-4 uger inden man kan betale med kort på hjemmesiden. Indtil videre er det med bank overførsel...lidt bøvlet, men det tager lidt tid at få dankort batalingen..
  Håber du har lyst alligevel..
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Næh hvor fine, rart at se endnu en krativ blogger med passion for fondant kager.... jeg har samme interesse, kig over hvis du har lyst til at se mere

  SvarSlet
 4. Tak for rosen Fru Bach ;) og tak for invitationene til at kigge på din side. Du laver nogle skønne kager.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet