søndag den 21. august 2011

LÆKKERT genbrugslager

Den jydske hede har endnu engang fanget og indspundet mig i sit genbrugsnet :) I dag af den lidt dyrere slags end den normale genbrugsrunde når jeg er i Herning.

Jeg har besøgt Bliddal-Classic´s genrbrugslager i Kollund udenfor Herning. Og er man til gamle danske klassikere, teak i vilde mængder og finurlig brugskunst var det (endnu engang ;) )genbrugshimlen.
Kæresten kom derfra med 15 af de fede fede bøjler med plastiksnor snoet om (som vi begge samler på) - til en ganske fornuftig jyde-pris - samt 2 skønne grønne gamle ball-lamper.
Jeg havde kun taget 100 kr. med - hvilket nok var fornuftigt nok :) - og fandt lige inden vi kørte derfra 6 fantastiske gamle havestole til 100 kr. samlet. At de trænger til en meget kærlig hånd og at jeg rent faktisk ikke har en have, men kun 5 kvm altan nævner vi ikke for højt ;)


Et besøg på lageret kan anbefales - tjek deres hjemmeside ud.

Hilsen Tina

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er de stole bare mega fede! Blir helt misundelig... selvom jeg heller ikke har have og ikke engang en altan :)

  Har du set mit blog indlæg fra i går fra Brugtvare Centralen i Viby? Hvis du ikke kender det, så tror jeg du vil elske det. og de har en masse af de bøjler, I samler på :) http://noerkleriget.blogspot.com/2011/08/jeg-har-kbt-en-kronhjort.html

  SvarSlet
 2. Sara Marie - har før hørt Brugtvare centralen i Viby omtalt - og er sikker på at det vil være ganske "farligt" at slippe mig løs der :) Mon ikke der skal planlægges et visit dertil i den nærmeste fremtid...

  SvarSlet
 3. Hvad hedder hjemmesiden?
  KH Charlotte

  SvarSlet
 4. Charlotte - den hedder http://www.bliddal-classic.dk/ . vi linker til den i teksten - men linket er vist ikke markeret så tydeligt.

  SvarSlet